added-box-1.png
Gratis Verzending

Door heel Europa

shipped-1.png
Snelle Verzending

Geen lange wachttijden

dollar-1.png
Beste Prijs

Nergens betere kwaliteit

storefront-1.png
Afhalen Mogelijk

Afhalen in Amsterdam

ShockWaveDB

Lees de volgende richtlijnen voordat je een retourzending initieert:

1. Tijdschema voor retourneren:
weken na ontvangst retourneren. Dit zorgt ervoor dat u voldoende tijd heeft om de fiets te inspecteren en te beslissen of deze aan uw verwachtingen voldoet.

2. Beperkte rijafstand:
– Er mag niet meer dan 1 kilometer op de fiets zijn gereden. Deze limiet zorgt ervoor dat het product in perfecte staat is en geschikt voor doorverkoop.

3. Intacte onderdelen:
– De geretourneerde fiets moet voorzien zijn van alle originele onderdelen en accessoires. Zorg ervoor dat er geen onderdelen ontbreken of beschadigd zijn, aangezien dit van invloed kan zijn op de geschiktheid voor een retourzending.

4. Retour Authorization:
– Stuur voordat u het product terugstuurt een e-mail naar shockwavedb@hotmail.com om een retourautorisatie aan te vragen. Vermeld in uw e-mail uw ordernummer, contactgegevens en de reden voor de retourzending.

5. verzendkosten:
– De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. De verzendkosten worden bepaald door de afstand die moet worden afgelegd. Neem contact op met onze klantenservice voor een nauwkeurige schatting.

6. Verpakking van de retourzending:
– Verpak de fiets stevig in de originele verpakking om schade tijdens het transport te voorkomen. Als de originele verpakking niet beschikbaar is, gebruik dan een geschikte verpakking om ervoor te zorgen dat de fiets goed beschermd is.

7. Inspectieproces:
– Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt het grondig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat het aan de opgegeven criteria voldoet. Als de fiets door de inspectie komt, wordt het geld terugbetaald of omgeruild op basis van uw voorkeur.

8. Terugbetaling of omruiling:
– Als de retourzending is goedgekeurd, kunt u kiezen tussen terugbetaling of omruiling voor een ander Shockwave DB-product. Terugbetalingen worden gedaan via de oorspronkelijke betalingsmethode.

9. Uitzonderingen:
– Voor retourzendingen die niet aan de opgegeven criteria voldoen, kunnen extra kosten in rekening worden gebracht of deze worden niet geaccepteerd. Zorg ervoor dat de fiets in dezelfde staat wordt geretourneerd als waarin deze werd ontvangen.

Wij stellen uw begrip en medewerking aan ons retourbeleid zeer op prijs. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice op info@shockwavedb.nl. Bedankt dat u een gewaardeerd lid bent van de Shockwave DB community.