added-box-1.png
Gratis Verzending

Door heel Europa

shipped-1.png
Snelle Verzending

Geen lange wachttijden

dollar-1.png
Beste Prijs

Nergens betere kwaliteit

storefront-1.png
Afhalen Mogelijk

Afhalen in Amsterdam

ShockWaveDB

about

Over Ons

Over Ons

Fatbikes: The Future

Over Shockwave Fatbikes

Welkom bij Shockwave, waar we niet alleen fatbikes verkopen – we zetten een beweging in gang naar een duurzamere toekomst door de kracht van fietsen. Onze naam belichaamt de energie en opwinding die gepaard gaat met het rijden op onze fatbikes, en we zijn op een missie om de wereld te laten zien dat fietsen niet alleen een vervoersmiddel is, maar een levensstijl die mensen samenbrengt en duurzaamheid bevordert.

Wie we zijn:

Shockwave is niet zomaar een fietsmerk; we zijn een gemeenschap van gepassioneerde fietsers, avonturiers en milieuvoorvechters. Ons team is toegewijd aan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige fatbikes die niet alleen een uitzonderlijke rijervaring bieden, maar ook bijdragen aan een duurzamere manier van leven.

Onze missie:

Bij Shockwave is onze missie tweeledig: het promoten van fietsen als het transportmiddel van de toekomst en het inspireren van mensen om een duurzame levensstijl te omarmen. Wij geloven dat door te kiezen voor een fatbike, mensen niet alleen hun eigen welzijn verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezondere planeet.

Onze filosofie:

Shockwave gaat niet alleen over het verkopen van fietsen – het gaat over het promoten van een levensstijl die exploratie, avontuur en milieubehoud viert. Wij geloven dat fietsen de kracht heeft om mensen samen te brengen, barrières te doorbreken en blijvende verbindingen te creëren. Door te kiezen voor een fatbike omarmen mensen niet alleen een gezondere manier van leven, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere samenleving.

Sluit je bij ons aan:

Dus als je klaar bent om deel te nemen aan de beweging naar een duurzamere toekomst, kom dan naar Shockwave. Of je nu een ervaren fietser bent of nieuw in de sport, er is een plek voor jou in onze levendige gemeenschap. Laten we samen op de pedalen trappen naar een mooiere, gezondere en duurzamere toekomst. Want bij Shockwave is elke rit een stap naar een betere toekomst.

present-1.png
Ideaal Cadeau

Ook in termijnen te betalen

download-box-1.png
Snelle Verzending

En ook nog eens GRATIS

ribbon-2.png
Top Service

Antwoord op elke vraag