added-box-1.png
Gratis Verzending

Door heel Europa

shipped-1.png
Snelle Verzending

Geen lange wachttijden

dollar-1.png
Beste Prijs

Nergens betere kwaliteit

storefront-1.png
Afhalen Mogelijk

Afhalen in Amsterdam

ShockWaveDB

blog

Inzicht in de levertijden van fietsen:

Wat kun je verwachten?

Bij Shockwave begrijpen we dat wanneer je een nieuwe fiets bestelt, je graag zo snel mogelijk de weg op wilt. Daarom streven wij ernaar om duidelijke en transparante informatie te geven over onze levertijden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Gemiddelde levertijd

De gemiddelde levertijd voor onze fietsen varieert van 7 tot 18 dagen. Dit tijdsbestek omvat de tijd die nodig is om uw bestelling te verwerken, uw fiets klaar te maken en naar uw locatie te verzenden. Ons team werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat uw fiets zo snel mogelijk wordt afgeleverd, met behoud van de hoogste kwaliteits- en zorgnormen.

Details over levering na betaling

Als u kiest voor een optie na betaling, moet u er rekening mee houden dat dit een extra 5 tot 11 werkdagen aan uw levertijd kan toevoegen. Deze extra tijd is nodig voor de verwerking en bevestiging van uw betaling voordat we kunnen beginnen met het verzendklaar maken van uw fiets.

Hier volgt een overzicht van de levertijd:

  • Orderverwerking: Zodra uw bestelling is geplaatst, duurt het normaal gesproken 2-3 dagen voordat wij deze hebben verwerkt en uw fiets klaar hebben gemaakt voor verzending.
  • Verzenden: De werkelijke verzendtijd kan variëren, afhankelijk van uw locatie en de gekozen verzendmethode. Gemiddeld duurt het 3 tot 8 dagen.
  • Verwerking achteraf betalen: Als u achteraf betalen selecteert, kan het verificatieproces van de betaling 5 tot 11 werkdagen langer duren.

Welke factoren beïnvloeden de levertijd?

Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op de levertijd van uw fiets, waaronder:

  1. Locatie: Levertijden kunnen variëren afhankelijk van uw geografische locatie. In landelijke gebieden of op locaties ver van onze verzendcentra kan de levertijd langer zijn.
  2. Bestelvolume: Tijdens hoogseizoenen of promotie-evenementen kunnen de bestelvolumes toenemen, wat kan leiden tot langere verwerkingstijden.
  3. Aangepaste bestellingen: Als u uw fiets heeft aangepast, vragen wij u extra tijd te nemen om de fiets aan uw specificaties aan te passen.

Tips voor een vlotte levering

  • Controleer uw adres:** Zorg ervoor dat uw verzendadres juist en volledig is om vertragingen te voorkomen.
  • Zorg dat er iemand beschikbaar is om het pakket op het afleveradres in ontvangst te nemen tijdens de verwachte afleverperiode.
  • Wees bereikbaar rond de verwachte bezorgtijd

Slotopmerkingen

Wij stellen uw geduld en begrip op prijs bij onze inspanningen om uw fiets binnen de beloofde termijn te leveren. Bij Shockwave doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat uw fiets veilig en snel aankomt.

Bedankt dat u voor Shockwave hebt gekozen. We kijken ernaar uit u te zien genieten van uw nieuwe fiets!

Share :
News

Related Articles

Comments

Post a Comments